Followers

Wednesday, March 19, 2014

Jana Pendapatan Dengan Shaklee! RM1000++/month

Hello Guys
Harini kikin nak share yang kikin baru join sebagai distributor Shaklee!
Seronok buat bisnes, yang paling seronok bila ada dapat order dan dapat bonus!
Shaklee ID: 1122576

Ada sesiapa nak jadi ahli? Contact Kikin tau!
013-7133137

Tata!


Friday, March 22, 2013

Jillian Michaels : My Personal Trainer

Assalamualaikum .. 

*sambil berlari setempat sebab nak kurus*

Agaggagaga!! OK la.. 
Dah desperate sangat nak tengok saya kurus lettew!
Dah! Ape erti itu kurus kalo tak fit?..Tulang?

Oh! I'm dreaming a body like Jillian Micheals..
 Walaupun ramai lagi body cantik kan.. 
Tapi personal trainer saya tetap menjadi pujaan.. Yeahh!

Jillian Image

Sudah sekian lamanya bookmarked website die, akhirnya koleksi CD senaman yang berhabuk itu ku buka semula.. Muahahahaha~... *personal trainer la sangat*..

Well.. well.. kalau nak badan cantik, ini contohnya.. 
Jangan kata lelaki je nak.. Perempuan pun sama..
So misi membuang lemak terlebih boleh bermula semula.. 
Miss my combat and zumba very much!

Note: Sudah pun mendaftar semula ke Gym kesayangan.. Girls Only! ;)

Love,

Wednesday, March 6, 2013

Lambakan Duit di bulan Mac!

Assalamualaikum ...

Bercuti berehat daripada menulis kerana sakit lalu doktor gila itu kata aku semakin tertekan. Mungkin kerana eksperimen itu. Ye, masih melakukan eksperimen dadah itu supaya dadah tersebut menjadi lagi power untuk ditelan. Kos aka Course yang dulunya aku dengar sangat mahal untuk di ikuti kini menjadi nightmare pada kehidupan! Oh! Aku join particle group ke? Dan itu lah terjadinya dadah-dadah yang bergelimpangan didalam lab lalu ku sedut hari-hari. Uhuuukkss! (batuk gedik sambil pakai mask).. Kira dah merewang la kan  ceritanya?

Al-kisah....

Bulan ni kira saya seorang fakir ya.. Sangat miskin.. Di tambah dengan gaji research assistant aku yang tak dibayar lagi oleh pejabat bendahari UiTM. Ada yang ngate, keje gomen lambat sikit.. Gegor kampus karang nanti.. Macam mana la student nak excellent kalau gaji tak dapat. Tolong la maksima kan, optimumkan, perkasakan servis anda! tolong! tolong!

Fakirnya episod bulan ni adalah kerana yuran yang beribu-riban kena bayar sementara nak tunggu MyBrain15 cover yuran (Alhamdulillah), dan fakirnya bila sebuah Galaxy Tab ditangan nanti.. Deng! 

Lambakan duit? Tak mungkin sebab aku ada cara macam mane nak habis kan! Hahahaha!

notatakikhlas: Nak beli buku Nicholas Spark lagi.. :-(

Love,


Tuesday, February 26, 2013

KAWAN LAMA

Assalamualaikum ..

Kita kenal ke? KAWAN LAMA?

Serius? "Aku tak faham kenapa dia cari aku lagi" - Monolog Dalaman..

"Tak dinafikan kawan lama yang baik dan suatu ketika dahulu pernah tolong aku bila aku kesusahan..
Tapi itu dulu.. Sejak aku pergi.. Tak ada khabar berita, rasa kehilangan?"

Dan tatkala itu KAWAN LAMA itu kembali..

Aku runsing...

Love,

Transformation The Rock! to The Great!

Assalamualaikum ..

Wah! Kenyang sudah... *bblluurrrppp*
Dan dengan ini saya umum kan bahawasanya saya akan menukar nama blog ini daripada...


 kepada...

"KIKIN THE GREAT"..

Ewaahhh, ala-ala Alexander The Great gituwww... *pengsan*
Header tak fikir lagi.. So ada yang sudi nak buat kan? Saya bayar... *ewahh...
Mimpi...

Love,



Afternoon dan Lapar


Assalamualaikum ♥..

Oh Dear all.. Bangun pagi dengan semangat baru di semester 2, Master.. Tujuan pagi bangun untuk catat apa yang masih lagi tertinggal.. Dan masa taip ni satu benda je.. Lapar lapar lapar.. So, rasa nak makan dan tengah fikir nak ajak siapa makan ni.. :-(

Tapi kalau dilayankan sangat twitter, facebook dan blog ni, sumpah tak siap keje.. Ok daaaa...

Love,