Followers

Wednesday, November 24, 2010

.Boys Over Flowers.

Semalam lupa nak update blog. cadangnya nak tulis malam. tapi tibe-tibe rasa malas pulak nak online. rearranged semua file-file dalam laptop, ternampak list movie-movie yang aku copy daripada Anis Hanisah and Aizat Norudin pyer hardisk. yer! movie yang dah penuhkan separuh ‘KIKIN’S STUFF(G:)’ yang berkapasiti 250GB. haiyer..beli laptop yang 500GB pon xcukup. kena cari external la nampaknya. Aku pun tgok-tgok la mana yang berkenan nak tengok. Terbukak lah cerita “Boys Over Flowers” tu. Tertengok~ Terlayan pulak. Baru sampai episod 8. aku dah terpikir macam mana nak habiskan lagi 17 episod. aku dah start boring ni citer panjang-panjang. dah la aku kaki tido bila tengok movie. terpaksa duduk menghadap laptop. tak boleh baring.jawabnya tidur.

Tiba-tiba rasa nak balik shah alam bila duduk rumah tak tahu nak buat apa. kemas rumah memg patutlah. ari-ari mesin tebu mak aku bunyi membebel kat adik aku yang kecik tu. keja die merayap jer. aku pulak yang angin satu badan. tak tahu pulak kenapanye. aku ingat orang lelaki jer yang tak suka orang pempuan membebel. rupanya aku pun sama. hahahahaha. yang penting bukan marah aku. tapi kadang-kadang tempias jugak. ar, letih. nanti-nanti lah sambung tengok cerita tuh. kang ada yang bising aku duduk dalam bilik lama-lama. ar! lapar! sedapnya bau~

Boys_over_Flowers_to_Air_in_Japan_from_April_12-20090210185309

Boys Over Flowers

walau cam mane pon, movie ni berjaya menyentuh hati rocker aku ni. sensitip tol la. nama pon pempuan. hahaha. comel-comel belaka actor nye. pelakon pempuan suweet jer. setelah lama movie ni betapa, baru semalam aku bukak. kahkahkah!

nota.tv: dah berkurun tak tengok drama korea. last drama tgok ‘fullhouse’. kahkahkah

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!