Followers

Tuesday, November 30, 2010

C.H.I.P.S.M.O.R.E’s Guardian Angel

.Chipsmore! KEJAP TAK ADA, KEJAP TAK ADA. Yes! xda dah quote tu sebab Chipsmore saya dah balik. hahahahaha. [Kejap Ada, Kejap Ada]. I wish that I being able to be your guardian angel [Ceh! jangan nak guardian angel sangat la~~]. penah dengar orang cakap tapi lupa sape. tak kisah la sapa-sapa pon berhak bersuara kan? macam korang-korang yang dah couple kat luar sana tu, mesti gf/bf korang yang jadi guardian angel kan? Wish HAPPY! wah.. Lucky in My Life. tak payah couple pon bole ada guardian angel. Aku pun pernah dapat ayat ni. “You’re my guardian angel and always be. I know from the beginning that you’re not a human”. [Cet!, tu perli ke hape? Muahahahaha]. tapi mesti heaven kan rasa bila orang hargai kita.

GuardianAngel1

I wish that I…

Ape lah. cuba lah YES je ape yang aku tulis ni. Think positive and everything will workout.! Hahahaha. Macam positive thinking yang kita selalu dengar. “ Little bird in the sky, Dropping shit into your eye, You don’t worry you don’t cry, You just thank God that, Cows do not fly, So always be positive " Hahaha. Wateva pon, dalam hidup ni, aku sorang je yang dapat rasa betapa sedapnya Dark Chocolate Chipsmore tu. Orang lain tak dapat rasa. Yang paling best ada yang jealous pada aku sebab aku dapat Chipsmore Dark Chocolate tu sedangkan dia punya chipsmore biasa-biasa, tak best! Bila tak best, mesti kita tak suka and akan lupakan rasanya selama-lamanya. Blurpp!! Alhamdulillah. Kenyang!

Kikin Faveret Quotation : “Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of other's opinions drown out your own inner voice." Quote tu dah menerangkan segala yang patut kita buat and tak boleh buat. [Pandang dari dua sudut yang berbeza! Good Luck!]

So, harap tak ada orang yang persoalkan relation ni. Sebab aku tahu yang isu ni tak kan habis daripada dulu. Weeee~~. walau mcam mana pun, hidup ni jangan terlalu bergantung pada orang. live like parasite. Tapi jangan pernah “kau” menolak pertolongan aku, sebab aku adalah Chipsmore!’s Guardian Angel. Only yours!

kamus : ‘Guardian Angel’ tu cuma satu istilah tuk menampakkan yang seseorang tu dijaga baik sangat-sangat oleh orang yang di panggil guardian angel tu. jangan salah faham [Ish! bahaya ni Classification : 13PG


1 comment:

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!