Followers

Tuesday, November 2, 2010

.Dr. Hadi TerBaik!.

Blurrrppp!! Alhamdulillah!! Perghhhh!! Hari-hari macam ni kan bahagia. Teringin gila nak makan 6 cheezy pizza tu. Bila tengok iklan kat tv, terliur!! .. Meleleh!!

IMG00688-20101101-2211

Pizza aku!

Bukan nak kata apa la kan.. tapi kami sangat digemari. hahahahahaha.. Bukan mengampu okay! Aku tak adalah kaki hipokrit ataupun KIPAS SUSAH MATI sume lecturer kat UiTM Shah Alam macam ada orang yang tak boleh nak dinamakan tu. Sampai lecturer pun menyampah dengan dia yang tak dapat nak dinamakan tu. Hahahahahaha. Hebat aku korek rahsia. Nak tahu meh la join kami-kami lepak. Reward ni nak diberikan kepada Dr. Abdul Hadi a.k.a Lecturer Advance Heat Transfer kami yang tersayang. Belanja kami makan pizza!! Wah!! Memang terbaik!!! hahahahahaha..

IMG00675-20101101-2201

Kami seronok!

Terbaik ape? Tak sangka org yang berprofil tinggi mcm die boleh join kitorang dengan jaya sekali. Banyak rupanya yang kita tak tahu pasal dia. Rupenye die yang buat projek femes-femes pasal nanoteknologi kat MOSTI..wah,seronok dengar die citer. Terbaik lagi? Siap bole huhahuhahuha dengan aku dan kengkawan. Nasib bek anak-anak dia sume anak dara. Kalau teruna, aku masuk meminang. Kahkahkah. Baik betul lecturer aku. Bole discuss project berjuta-juta ni. Wah! secara automatik diangkat sebagai anak-anak kepada Dr. Hadi. [Bukan kami yang cakap, tapi Dr. yang cakap].. Lepas ni buat plan gi Banda Acheh! Coming Soon~~ Enjoy!!

IMG00693-20101101-2212

6 Cheezy Mulalala Story!

Nota.Pendek : Tak sabar nak g memanah dengan Miss Nurul Asyikin habis exam ni.

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!