Followers

Sunday, November 7, 2010

MCR kalahkan Lady GaGa

2681

Good Charlotte : Cardiology

MCR_album_COVER

My Chemical Romance : Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys

Apa significantnya aku berminat nak dengar dua album ni? Wah! Teringat zaman-zaman sekolah dulu. Zaman ketika kejahilan aku tentang Avenged Sevenfold. Of course la Good Charlotte dengan My Chemical Romance jadi pilihan hati aku yang tak berapa nak rock masa tuh.[kira sekarang dah rock la ek? Buduh kau!] syhhhh!!.. Boleh tahan je album Cardiology ni. Bagi aku lagi mantop album sebelum Good Morning Revival tu..The Chronicles Of Life And Death. Syabas!! Tibe2 teringat yang MCR xda lagi album baru after The Black Parade tuh. Bakal release Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys 22 November ni.

Cover Cardiology memang style habis. Menarik! Tapi MCR punye cover xsure yang mane satu sebab belum release. Tapi ura-ura rupe spiderman pon ada. Hahahaha..Tiba-tiba rindu nak balik pada zaman sekolah dulu. Cakap pasal album baru ni, aku seriously tertarik dengan imej baru MCR. Serius boleh kalah Lady GaGa. hahahahahahaha.. Lagi-lagi Gerard Way. kalau dulu album The Black Parade rambut die ala-ala nenek kaler putih banyak uban, kali ni style dieorang ala-ala clown. LOVE IT!

tumblr_l8xbw0EPgW1qa7ggoo1_500

Fab! Mantop!

Actually Lady GaGa tu memang pelik. Tapi untuk band punk rock kalo buat mcm ni aku bukan kasi 5 Starlagi, tapi 5 Love. Pape pon la kan, sebaik-baik album tu, tengok la mcm mane ia di siapkan. Music kat Malaysia banyak yang tangkap muat. Bukan nak memuji music luar, tapi tu lah realitinya. Kalau dengar lagu music luar, 1 Album, berbaloi beli sebab semua sedap. But kat sini, cuma single je menarik nak di dengar, tapi bila dengar 1 album, banyak yang kurang berkualiti. Bukan nak kata semua, ada segelintirnya.

Note.Atas.Kertas.Koyak: Ada jugak atris tempatan, macam Faizal Tahir tu, album serious aku kata, memang tip top. Layaaaaaaaaaaaaaannnnn~~

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!