Followers

Monday, November 1, 2010

.Tukar Format Soalan+Pakwe OH Pakwe!

Bangun pagi! Senyum! Padahal bengang! apelah exam ni kaco aku je! azab!!.. tunggu kau 4hb nanti.. masak! Gua xgentar lah!. Aku gi exam environment. Hasilnya? sangat memberangsangkan. sangat-sangat ok. Dah masuk dewan [padahal kelas aja]. Sejuk giler. Tak boleh jawab dengan jayanya. Aku berusaha namun tak berjaya! Huh! memang patut la. aku lupe nak study chapter tu la. Activated Sludge! Memang tak study kan. Hahahahahahaa.. Padan muka aku. Tapi rileks jer kan. Ada harapan lagi. Huuhuhuhu…Aku menjawab soalan lain dengan jayanya. Tak sia-sia aku baca and hafal Environmental Audit tu. Huhuhu.. Sebab sume orang xleh jawab kot. Aku? SENYUM je.

Baru kejap tadi jumpa Madam Suhana pulangkan Test 1 ku yang mantop tu. aku pun bertanya dengan nada skema “ Madam, kenapa soalan tadi tak sama macam format soalan final yang sebelum ni?” huh! Ringkas dan Mudah! “ Ada yang complain format soalan tiap-tiap sem sama je, jadi saya tukar format, and kena buat soalan yang xpernah ada kat final” Kata Madam Suhana. Laju je dari kepala aku fikir. Makhluk mana la yang menghancurkan semua ni. Dem! Aku dapat orang tu aku cincang!.. Punya la aku study past year! Huh! nasib 1 soalan je yang aku xdapat jawab. Siot! Jaga kau! Dalam mimpi nanti aku tikam kau laju-laju. hahahahahahaha..

Tuntasnya, [Ewah!] aku boleh jawab. kecuali soalan sludge tu. SIOT! Tapi memang patut tak dapat jawab. Prinsip yang dah lama aku pegang, “Banyak mana kau study, kau usaha.. Banyak tu la kau dapat”. Tuhankan adil. If korang study banyak-banyak, Pulun ke!..Hobin ke! Gomo ke! [Eh, termasuk pulak~~ Pengaruh Piala Malaysia. Siot Nogori kalah. Kelate menang pon ok jugak..arghhhh!! Wateva! Xmasuk dalam Outlook aku pon citer ni]..Sambung~~

If korang study tunggang terbalik, kalau tak kena cara, tak dapat jawab jugak. if tuhan tak restu, mak bapak tak doakan, pon tak leh jawab jugak. pape pon, yang buruk tu kan datang dari kita, yang baik tu datang dari-Nya. so fikirkan. study smart! Ceh! Teringat Plant Design jadi berkobar pulak. huhhuhuhuhu. tak sabar nak habiskan exam! Camon! Hunting for another another A!! ..Sayang aku kat buku ni! .. Malam nanti dikala semua orang berdating baru aku study okey! Huh! jeles! Pakwe oh Pakwe! [perkataan yang geli nak disebut] Dimanakah kau?? di bulan? di bintang..Aku rindu~~ Gerrrrr, meremang bulu roma kaki tulis mcm ni..uwekkks! .. Aku rock! Hahahahahhaha

nota.bawah.selimut: Dulu masa jawab soalan “Thermodynamic II” pon soalan sama mcm ni. Tak sama dengan past year n yang kita belajar. Ape nak jadi! Kurang S.T.U.D.Y..

nota.tak.da.tajuk: Suka guna emoticon. Huh! Kelebihan guna Window Live Writer! Jangan beli yang fake! Belilah yang ori! kahkahkah

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!