Followers

Friday, December 3, 2010

.Boys Over Flowers 2.

Syabas Cik Kikin sebab berjaya menghabiskan drama korea ni dengan jayanya berbekalkan dua kotak tisu, satu sapu tangan. Muahahahahaa. giler touching pyer citer. nak kena pulak dengan situation aku yang gundah gulana. muahahaha. Drama yang bagus untuk korang-korang tengok. aku rasa dia more pada friendship daripada love. bole dikatakan 60% friendship la. Masa tengok aku start pk yang ada ke kawan-kawan macam F4 tu? sepanjang tengok tu jugak la aku asyik sebut perkataan ni “I WISH”. yer! i wish i can have lots of fren like that. sangat berharap. kawan yang selalu ada bila aku perlukan and gembira. Ya! I got one. My soulmate aka Chipsmore!!!

Tapikan kalo ada ramai macam tu kan bagus. Bila aku susah je, terus muncul. wah! yang tengok citer tu je mesti faham betapa bahagianya dunia bila ada kawan macam tu. tapi mana nak dapat kan. dunia sekarang semua stok berkira. chipsmore-chipsmore biasa jer. pas makan lupa. tapi tak semuanya macam ni. aku cuma bagi pendapat berdasarkan apa yang dah jadi pada diri aku.

wallpaper_03_1024-1

Boys Over Flowers

Tapi citer punye citer, hero-hero nya memang ganteng-ganteng belaka. cair aku. hahahahaha. tapi of coz la taste aku yang Woo Bin. muka dia komersial sikit. tak macam korea. kira lain la dari semua. macam flowers2 dalam citer tu, of coz la ada suke F4 yang mane satu kan. Ni lah jejaka pilihan aku. muahaha. rock dan brutal! Anak gangster! hahaha YO! WHAT’S UP! muahahaha..

2003615293035240710_rs3643875112_57572e0de2

Kim Jun

Suka suka pon, hero “korea” aku lagi kacak. muahahahaha. tapi tak leh la upload kat blog. kang kontroversi nanti. almaklum lah, ramai yang tak suka kami bersama. Bluwweeekkk! Geli aku dengar. Walau macam mane pon, cerita ni betul-betul berkesan pada aku. suka sangat. so aku memang tak teragak-agak nak bagi 5 star kat citer ni. Citer ni banyak version. pilih nak yang mana. Meteor Garden (Taiwan), Hana Yori Dango (Japan) and Liu Xing Yu (China). aku pilih korea sebab citer ni memang dah ada dalam hardisk aku and satu lagi sebab hero die lagi kacak-kacak daripada 3 lagi version. hahahahahaha.

nota.happy! : saya harap ada F4 yang lindungi saya. sape nak jadi F4 saya??!! Heeeee……


No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!