Followers

Wednesday, December 22, 2010

.Lagu Nightmare.

Ho yeah! Dah lama baru lah aku letak lagu kat blog ni. Nightmare menjadi pilihan hati. [Actually nak Scream .. Hmm.. ]. malas nak cari sebab kat web ni xda scream. gatalkan lah telinga dengar bila masuk blog aku. jangan tanye kenapa ganas sangat [Tak ganas pon bagi aku], sebab blog ni pon “Rocker Hearted Girl”. Ada masa aku rock, ada masa aku jiwang. Hahaha. tak boleh tahan statement. Kalo blogger nak guna lagu yang sama [Nightmare] or nak cari lagu lain, boleh pergi kat web ni [FREE MUSIC ZONE] tuk dapatkan code ok.


Lyrics | Avenged Sevenfold lyrics - Nightmare lyrics

note.nightmare: akan ku cari link scream tu.. hahaha

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!