Followers

Wednesday, December 22, 2010

.Sony Aku Sayang.

Setelah setahun mati, arini aku bersyukur sebab Sony kesayanganku hidup kembali. Seperti berita muka depan Metro harini, ibu mati hidup semula [kes accident simpang pulai.. Al-Fatihah], aku pun nak gak buat statement setelah berhari tak update blog. hahahaha. Ya! Sony mati hidup semula. alahai biasa la kalo guna hp jenis mcm ni, bukak tutup mst da prob ribbon. dah setahun aku merajuk, baru harini guna balik. save bajet tuk hp baru.

Sorry yer kengkawan. walaupun aku yang paling excited skali survey hp aritu, akhirnya korang-korang jela beramai-ramai beli. aku step back la. hanya mampu jadi perunding je [part time job bila orang nak beli hp – aku dealer mtk harga murah]. geng!~ agak-agak kali ni ada komisen x? Pizza sudey. hahaha. [terus xmo ajak aku dah beli hp]. kahkahkah.

z610_dp09_i_airy_blue_illumination

Airy Blue Sony z610i ku sayang! Muah! Muah! Ngee~

Bercerita pasal jasa sony pada aku ni xterkira. merakam gambar-gambar kacak ku of course la selalu. tak kira masa. yang paling penting sekali, hp ni jadi cermin aku aka kawan2 aku bila rasa bedak comot, eyeliner bersepah, lipstik habis, si sony ni la jadi sasaran. kan? kan? aku suke! ngee~. masa time hot-hot aku beli harga RM700 [walaupun xsemahal blackberry or iphone], tapi sayang nak dijual [dicadangkan oleh bapak ku]. oh! tidak! berapa la sangat hargakan. takkan kot. aku sayang. nak buat pameran untuk anak-anak dan cucu-cucu nanti. kahkahkah.

at least aku dah kurangkan perbelanjaan tuk sem depan. jimat-jimat. jangan org beli aku gatal jugak sudah. tapi aku rasa untuk mengelakkan kegatalan itu berlaku, nk g custom housing baru. huhuhu. tgah pikir nak kaler ape untuk the latest ni. asal kaler biru putih. hitam? dah biasa sgt.. pink? argghh! xmungkin. kalo kaler hijau muda mcm nokia N8 tuh? wah aku! silap2 nokia tu yang aku beli. kahkahkah!~ oh! surf-surf kat search engine, kaler purple ni menarik! yes! hahaha..

Sony_Ericsson_Z750i_Mobile_Phone_Review_Mysterious_Purple_Front_Back

sony z610i : purplicious!~

ok la. bagi aku gadget-gadget ni bukan penting pon. asalkan aku bole message, bole call cukup. nk surf tenet broadband ada. so, xda masalah. cuma yang kita pikir hanya keperluan bukan kenafsuan. hahahaha.. dunia..dunia..

nota.jimat: bila ptptn nak masuk?? ngee~!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!