Followers

Friday, December 17, 2010

.sudah 1000.

Hari ni dalam sejarah. Blog yang aku buat balik pada 24 Oktober 2010 sudah mencapai 1000 orang pembacanya. untuk blogger yang noob macam aku ni, yang jarang sekali update blog, ni satu permulaan yang baik untuk orang kenal siapa aku. mungkin tak ada yang menarik kat blog ni. [tak ada cerita lawak, tak ada fakta yang melucukan, tak ada info pasal negara atau isu semasa]. yang ada cuma aku, hidup aku, study aku, cinta aku, kawan-kawan aku dan dia. tu yang aku Shout! kan kat muka depan blog. “Simple Blog with Extraordinary Writer (About me. study. friends. love. life) Nothing Special.” Jadi tak adalah semua tu yer. Kalau ada pon cerita or video pasal band feveret aku. Sapa rasa nak baca-baca la. tak ada memaksanya. [ayat pasrah].

Tapi bagi aku, blog ni tempat aku luahkan perasaan kalo aku tak bukak Outlook aku. [Baru perasan dah lama tak bukak. Maknanya tak ada cerita yang menarik nak ditulis]. Macam public diary la. ape yang kita buat hari-hari orang tahu. tapi bagi aku semua tu tak jadi masalah pun. sekarangkan aku amalkan dasar terbuka. dasar orang nak cakap ape aku tak kisah. lama-lama penat, tutupla mulut tu. mak saya kata, orang yang suka mengata ni dengki sebenarnya. hahahaha. ok, accepted! tepuk dada, tanya selera. betul atau tak terpulanglah. aku cuma mengikut jari yang menaip dan kata hati. lagipun cerita orang kat blog ni, bukan kena karang dulu baru taip. tulis apa yang terlintas kat dalam fikiran. orang yang tak pernah blogging xkan faham pun. ngee~ try lah buat blogger. but jgn lupa follow aku or suo aku follow.

bagi pendapat aku, memblogging ni satu benda yang telus. kadang-kadang mengajar orang supaya tak hipokrit. macam aku cakap, ape yang kita tulis ni, keluar dari fikiran sendiri. bukan copy and paste dari mana-mana. tapi kalo kes blogger yang menipu tu, aku tak boleh jawab. sebab aku bukan penipu. hahahaha. so aku tak tau ape motif die. sendiri mau ingat la. orang pun boleh tahu. logik tak logik. poyo tak poyo. tapi kalo memblogging ni kalo tak emo memang tak sah. ngeee~ tapi like i care… again, terpulang pada individu nak nilai.feedbacknya, mana yang positif terima and mana yang negatif, cuba ubah, jadikan pengajaran.

Untitled modified

Rocker Hearted Girl

well, pada yang tak kenal.. saya tak sembunyi identiti blogger ni. Hai! nama saya kikin.. again.. Welcome to “ROCKER HEARTED GIRL”.. walaupun tak da la rock mane pon. Hahahaha...

nota.rock: Ramai yang tak faham ape makna “Rocker Hearted Girl” tu. so, tunggu next entry.

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!