Followers

Saturday, January 29, 2011

Kalau aku jadi macam dia?

Cuti sem dah start. aku dah mula memblogging balik. bila waktu ada kelas xsempat nk memblogging. rasanya banyak benda yang aku tak share. persoalannya.. adakah anda selesa sekiranya anda menjadi public figure aka orang tahu jalan kehidupan kita daripada blog sendiri. aku tak ada masalah sebab lebih telus dengan cara ni. kalau rasa nak kawan dengan aku, kenal la aku dulu. bek buruk aku. baru boleh tahan kawan. kalau setakat nak kawan tu nak mintak orang buat baik dengan kita selalu pun tak patut. kawan pun memilih ke? nak yang kaya? nak yang kacak dan cantik? cermin diri sendiri dulu. Yaaaaaaaaa… apakah entry ni? merepek lebih-lebih ni. macam biasa, aku tulis apa yang terlintas kat fikiran aku.

14100_109772885717345_100000539034290_165157_2955481_n

Suweeett sangat kan?

hokeh, sekarang ni yang terlintas, aku nak gi jalan-jalan sepanjang cuti ni instead of study je kan. nek cuti ni kompem bizi dah sebab test 1 menunggu dengan senyuman. sepanjang mula sem baru ni banyak yang aku kurang paham walaupon aku duduk depan. menyampuk bila lecturer cakap. bak kata madam mechanical design aku “ I DON’T CARE “. dia banyak nasihat waktu kelas. citer-citer pon memanjang. tapi aku suka bila die merepek.. hahahahahahahaha.. masa dia bebel-bebel tu, aku mula pikir, kan best kalau aku ada pemikiran yang sama dengan lecturer aku tu. Quote die jugak : Sometimes we need to be sarcasm!. saya suka lecturer itu! Madam Suhaiza. I LOP U! Bagi A keh! agagagagagaga..

Sepanjang cuti sem ni aku akan bertapa di uma akak aku. Putra Permai, Seri Kembangan. Betul kah?? yer kot. hahahaha. Kejap lagi nak merayap. mana akak aku nak g pon aku tak tahu. aku ikut jer! agagagagagaga.. orait! see ya!

note.cuti: waktu macam ni mancing pon besh! ada yang nak ajak ke?

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!