Followers

Friday, January 21, 2011

Not Loving You Is Harder Than You Know

Lama tak nampak link blog aku kat buku muka kan? tak ada masa nak update lah. bizi ape yang memanjang aku pon tak paham. study tak jugak. serius dan sangat serius. assginment pon tiru je. nak kata ada masalah tak jugak. mood tak datang kot. hahahahaha. life skarang bila masuk sem baru? semua ok. yerla, kalo hidup buat hal sendiri kan senang. Sem ni group kat class dah lain. ada perkembangan. kalau tak mengadap muka yang sama je. tujuan entry : memang tak kena. nak citer sikit jer, tapi berjeler tulis.

Harder Than You Know by Escape the Fate. Lagu ni first time aku dengar. Someone yang aku kenal suruh dengar. AF (bukan nama sebenar), i dah dengar lagu ni tanpa u. agagagagaga. Aku nak jadikan lagu ni “Song of The Week” untuk blog aku. tapi ada prob kat code. so bole la review kat video bawah. sikit ari lagi bole la jadi lagu tuk blog. ngeee~ Aiyyakkk! perasan tak perasan, semua entry lagu kali ni slow semacam. Pendapat aku bila dengar lagu ni pertama kali, emmmmmmmmmmm… tak tahu nak suka ke tak. menyampah pun ada. ahahahahaha. Lagu ni buat i teringat cerita lama. kata AF (bukan nama sebenar). Apakah? dah-dah. benda lama tak payah pikir. rubbish semuanya. Aku? ada life baru. dengan kawan-kawan rumah yang happy! of course without Dark Chocolate Chipsmore aku yang dah terkubur. tuk tajuk tuh xda entry keh. terlalu peribadi. so xpayah la tangan aku sakit-sakit nak update blog. perghhh! menghiperbola aku.

By da way, enjoy lagu ni. yang penting sekali dalam hidup ni “LET BYGONES BE BYGONES”. kalau nak kenang-kenang, alamatnya duduk jelah bawah tempurung tuh. ketahuilah bahawa ‘life is suck!’. jadi cuba jadikan die tak suck. okey! :)




Escape The Fate - Harder Than You Know

You said this could only get better
There's no rush 'cause we have each other
You said this would last forever
But now I doubt if I was your only lover

Are we just lost in time?
I wonder if your love's the same
'Cause I'm not over you

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know
'Cause girl you're driving me so crazy

How can I miss you if you never would stay?
If you need time I guess I'll go away (I'll go away)
Inside me now there's only heartache and pain
So where's the fire? You've begun the rain

Are we just lost in time?
I wonder if your love's the same
'Cause I'm not over you

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know
Girl you're driving me so crazy

And if you don't want me than
I guess I'll have to go (I guess I'll have to go)
Not loving you is harder than you know
(Yeah)

So I'll make the call
And I'll leave today
I'm gonna miss you 'cause I love you baby
Yeah, I'll make the call
I'm leaving today
And leaving always drives me crazy

Leaving always drives me crazy

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know
(Yeah)

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go (Trying to let go)
Not loving you is harder than you know
('Cause girl you're driving me so crazy)

And if you don't want me then
I guess I'll have to go (I guess I'll have to go)
Not loving you is harder than you know
(Girl you're driving me so crazy)

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know
Girl you're driving me so crazy.

nota.kaki : masa untuk study!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!