Followers

Sunday, January 9, 2011

ON TEMAN, ON CHAT, ON LOVE

Rasa lama sangat tak tulis blog. bila dah duduk shah alam ni, lappy rasa malas nak bukak. mood pon dah tak ada. study?? belum lagi nak datang mood tu. facebook?? tak ada yang menarik pon. rutin yang sama. aku rasa macam aku membazir masa je. tidur? lambat sangat. bila duduk depan internet, tak tahu nak buat apa. then tidur. tagged? dah deactivated dah. Ym? online jer lebey, xbuat ape. sampaikan orang dalam messenger list bengang bila aku online xchat or buzz die. hello! tak tahu lah. aku bukan rajin chatting-chatting ni. atas sebab tertentu je. kalau nak bengang, tak payah add aku lah. hahahhaha. emo sikit time tulis entry ni. susah sangat ke orang nak paham aku ni. kadang-kadang rasa macam tak nak kawan dengan sape-sape pun.

sebut pasal kawan ni, teringat kat sorang makhluk yang aku penah kenal. tak ada lah rapat sangat ni. aku kenal pon kat alam maya ni. bila aku check website yang link dengan email die, banyak jugak dia join website yang adik beradik dengan ON TEMAN, ON CHAT, ON LOVE tuh. nak tergelak aku dibuatnya. bukan aku hacker yang hebat. tapi sikit-sikit lah. rupanya kaki chatting. awal-awal aku cakap, nak mgorat aku, pastikan kamoo bukan kaki chatting. hahahaha. aku reject awal-awal. hahahahaha. jangan berlawak la kikin. tapi aku memang banned siap-siap. hahahahaha.

ada aku kisah kalau orang kata aku memilih? hahaha. bukan dia yang lahirkan aku. mak aku ok je. lol. senangnya orang nak cari kawan baru. macam aku cakap kan.. ON TEMAN, ON CHAT, ON LOVE.. ingat senang ke? ape kejadah aku nak buat sume tu. Dark Chocolate Chipsmore sorang pon dah tunggang langgang nak jaga, lagikan ramai kawan. kalau lakinya, kawan tak nak.. semua stok nak feeling.. kalo pempuannya semua stok gedik-gedik kaki gosip hal orang.. masih tak boleh nak pakai..[masih lagi bernasib baik kerana housemate tak mcm tuh].. yang paling penting, aku tak kisah pun kalau orang kata aku tak ramai kawan. sebab tak penting pon semua tu. in fact, kita sendiri kat dunia ni. [macam penah dengar]. hahahahaha.

Nisa018

Terima Kasih daripada kami serumah untuk dinner yang lazat itu. [Tuan rumah terbaik kami selepas Mak Lang]

on.note: berkenalan kat alam maya ni, banyak yang buruk daripada yang baik.

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!