Followers

Monday, January 10, 2011

Saya OK je! Tapi saya KO!

Saya OK je bila ada ramai kawan..tapi saya KO je bila ada kawan yang tak suka saya.

Saya OK je bila ada orang mintak nak couple..tapi saya KO bila orang tu saya tak kenal betul.

Saya OK je bila tak study..tapi saya KO bila result macam hampeh.

Saya OK je bila masak hari-hari kat umah..tapi saya KO bila berat badan dah bertambah.

Saya OK je bila orang cakap macam-macam pasal saya bila saya banyak cakap..tapi saya KO bila saya diam orang masih lagi cakap pasal saya.

Saya OK je bila dengar music rock..tapi saya KO bila orang kata saya tah apa-apa sebab dengar music rock.

Saya OK je bila tido lambat..tapi saya KO bila bangun lambat pagi tu.

Saya OK je kalau Faizal Tahir yang menang AJL 25..tapi saya KO bila Ana Raffali yang menang.

Hahahahahahahaha.. tu lah tujuan sebenar entry ni. aish! tak puas hati aku. tak terlintas langsung kat kepala nama ana raffali. yang aku pikir yuna je. [walaupun aku kurang gemar dengan baju ala-ala alien die tadi tuh]. Aish! tak kisah lah. adat la tuh menang kalah. yang penting kita dapat tengok sapa yang sebenarnya layak menang AJL 25 tuh. Peace! (^_^*)V. tak mo cakap banyak. tapi aku tetap KO bab tuh. BY da way! Congrates to Faizal Tahir and Hafiz. Gimik yang menarik. Orang mcm ni lah yang deserve menang. Kihkih. Whatever la. Macam biasa, kita samakan bakat Ana Raffali dengan Justin Bieber! LOL! Talented! Tapi jangan sampai besar kepala dah lah [bukan aku cakap tapi media yang cakap. aku baca paper je].

nota.merah: Baju kebaya merah ana tu sape buat? Tak fit kat badan dia. so nampak tak cantik. besar.

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!