Followers

Wednesday, January 12, 2011

ST 12 – Biarkan Jatuh Cinta

Pagi-pagi yang aku tak ada kelas ni..Jom kita enjoy lagu ST 12 yang dah lama berada dipasaran. OST pada sinetron Safa dan Marwah. Teringat kisah dulu neh. Jangan main-main. Hahaha. actually aku sendiri konpius mane satu tajuknya. Biarkan Jatuh Cinta atau Biarkan Aku Jatuh Cinta. Ada dua tajuk bila aku surf. tapi dua-dua lagu yang sama. tak kisah lah. Lagu ini dipilih untuk didendangkan kepada pembaca blog atas sebab-sebab yang tertentu. Boleh hayati liriknya. Tak ada masalah k. hahahaha. Cik Kikin start jiwang. Heh! kata rocker! but still ada heart nya kan?.. Kan aku letak lagu Cinta Kristal baru tau..hahahaha..

Safa dan Marwah

Sinetron Safa dan Marwah

ST 12 – Biarkan Jatuh Cinta

tatap ini indah melihatmu
rasa ini rasakan cintamu
jiwa ini getarkan jiwamu
jantung ini detakan jantungmu

dan biarkan aku padamu
menyimpan sejuta harapan aku padamu
rasa ini tulus padamu
tak kan berhenti sampai nanti kumati

biarkan aku jatuh cinta
pesonaku pada pandangan saat kita jumpa
biarkan aku 'kan mencoba
tak peduli kau berkata tuk mau atau tidak
tatap ini indah melihatmu
rasa ini rasakan cintamu
jiwa ini getarkan jiwamu
jantung ini detakkan jantungmu

nota.jatuh : cari lagu ni, terjumpa lagu opick – Bila waktu telah berakhir. Insaf-insaf

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!