Followers

Monday, February 14, 2011

CHEC 2011 : Merahnya saya :)

Meriah yang amat. bergaya sakan aku berbaju merah arini. letih tak ingat. bergambar sakan. habis penuh facebook dengan kaler merah. ye, aku dah part 6, so kena pakai baju kaler merah. die punye sakan and gedik-gedik nak pergi tu sampai sanggup beli baju baru kaler merah. kononnya tak da baju kaler merah. bila dah beli baju tu, aku baru sedar yang aku ada baju merah. sudahnya tak pakai. ahahahhaha. marathon? explorace? sorry bebeh. aku tak gagah nak bangun pagi. event start pukul 7.30 pagi. Pukul 10.30 pagi aku kuar umah. memang bijak. kesian dekan berucap xda aku. muahahaha. cop! dekan datang ke tadi? aku tak tahu pun die datang. whatever lah. yang penting datang, register dulu. kalau tak, kena tulis surat cinta pulak kat dekan sebab tak datang. lepas tu dapat kupon makan! part aku suke neh.. ngeee!~

13022011370

Padang Seroja, UiTM Shah Alam

13022011399

Merah-merah mak ngah

Best jugak gather ramai-ramai. jumpa lah makhluk yang dah lama aku tak jumpa. junior-junior semua. sakan menegur orang. meng ‘usha’ orang. ahahahhaaa.. tengok je okey. besa lah tu.. lagi best bila futsal session. mantap semuanya. all sudden, terasa teringin nak tengok Zacky V men futsal. Aishhhh!! sila lupakan sahaja. By da way, review gambar pada hari ni. overall, aku sangat sakai hari ni. bergambar mcm budak-budak. aishh! geleng kepala je la. umur dah 23, perangai macam budak-budak lagi. mak aku pun risau. hahahahha. part tu tak boleh kata pape lah. heeeee!~

13022011387

Enor and Kikin : Giler!

13022011398

Kikin and Anis : Comel kan? XD

13022011427

Kikin and Fara : Mata kecik je [panas]

13022011397

Kikin and Ema : Cute la konon kan?

Saya sangat seronok. Meriah. walaupun aku makin gelap duduk kat panas ni, tapi penat dia tak hingat ni buat aku tidur awal. yeah!

note: start tension bila test nak dekat. ye! minggu depan ye!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!