Followers

Friday, February 4, 2011

Eleh! Ada aku kisah?

Macam nak baling selipar kat muka aku kan bila baca tajuk entry aku. ahahahahaha. sapa suruh bagi aku tak busy. [bagus betul kikin kan? report berlambak! nota xbuat lagi, study pun tak cuti ni, bangun celik je bukak laptop, internet surfing] <—kepala otak ko lah. minggu depan test kot.. nak jawab ada aku kisah lagi ke? sat lagi failed ke, repeat paper ke.. baru nak kata ‘aku kisah sangat-sangat’. ahahahaha. senyum kat diri sendiri je lah. bila nak ada anjakan paradigma ni??. adoi.. kata nk buat drastic changes.. apakah? ari-ari layan lagu avenged sevenfold xpun adam lambert boleh pulak ko yer? [koya nak motivasi orang, tapi diri sendiri tak termotivasi].. weh, besa lah tu. penah dengar quote handalan aku x? lepas ni dah baca boleh post kat FB masing..

I’m a good motivator but i cannot motivate myself – Kikin Norasikin.. just nice je kan? sume orang yang rapat dengan aku kenal aku mcm mane. dah lah penyayang lagi penyabar, memang bertuah la sapa buat aku jadi menantu. ahahahaha. [kikin stock puji diri sendiri!]. ada aku kisah? kalo aku tak puji sape lagi nak puji.. tapi aku rasa bukan aku je yang macam ni. semua orang mcm ni. ada masalah mesti kita mintak pendapat orang kan? macam tu jugak aku. g tanya la Nur Fatiehah Mahmud tu, macam mana aku bila ada masalah. tapi bila orang lain ada masalah, aku akan try sehabis baik untuk nasihat. sama ada nak dengar atau x, aku tak kisah. yang penting aku dah jalankan tanggungjawab aku sebagai seorang kawan yang baik.

macam aku cakap sebelum ni, orang yang tak kenal aku, akan salah faham dengan aku. sombong lah. belagak lah. muka ketat lah. hello! aku ni penuh dengan sense of humor tau. <—sekali lagi puji diri sendiri.. Eleh! Ada aku kisah ko nak pikir ape? Macam yang aku laung-laungkan kat info FB!

Hallo me! Hangs out!
Huha!! Huha!! Then u'll know who i am..
The thing is "Don't Judge Books by It's Cover"

179847_177238935651416_100000959329821_379577_141185_n

Credit to Kak Zila sebab buatkan gambar ni untuk i : Hye! Saya Kikin!

Cantik frame gambar tu, lagi ayu aku pakai baju kurung. ni time nak g kelas lah. merah! Garang kikin. takut i. ahahahahaha. mana adalah. aku kan guardian angel [Bluwwekk!]. apelah. don’t judge book by its cover lah. walaupon aku bulu mata aku xpanjang mcm rozita che wan [palsu..wakakaka], muka tak cun macam vanida imran [cantiknya], pakai tudung xmcm yuna [ye ke?], dressing x se’sexy’ fasha sanda [wow!], and style jalan xmcm Tyra Banks [I like!~], and satu lagi! aku xkaya mcm Donald Trumps and jugak xpandai mcm budak sekola Harvard [ni tak tau nak letak contoh sape]…aku tetap aku. ada aku kisah orang kata ape? kadang-kadang kita pun kena cermin diri, sebelum kita kata orang. yang penting, disisi TUHAN, walau cantik mana ko, pandai mana ko, kaya mane ko, kita tetap sama <--- TRIPLE LIKE!

nota.kisahaku : suka aku merepek kan? ahahahaha

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!