Followers

Monday, February 21, 2011

.Jom ke ‘Charity Movie’.

Ketahuilah bahawa kami sudah pun membooking tiket wayang untuk 3 hari berturut-turut. Bangga disitu. 22, 23, 24hb malam sape-sape rasa nak dating dengan aku dalam dewan kuliah tengok wayang, sila kan. Muahahahaha. jadi, waktu malam aku telah pun di isi. Oh, UiTM DiHatiku. Movie yang dipilih Hantu Kak Limah Balik Rumah [Nak tengok untuk kali ke-2], Sanctum [Baru kuar wayang ari khamis lepas, so jangan membazir bayar RM14 tuk satu movie] and Gullivers Travel [ aku tak tengok lagi sebab orang len tgok bercouple, aku yang tercicir tak tgok lagi – tapi bagus housemate aku ni sebab volunteer nak tgok lagi citer kelakar tahap dewa ni]. Pada yang ada test, maap la yer.

180582_1700608067749_1014330181_1794138_5411225_n

List movie:
The Mechanic & Hantu Kak Limah Balik Rumah (22hb Feb 2011)
Sanctum & Faster (23hb Feb 2011)
Gullivers Travel (24hb Feb 2011)

Aku tolong promote jer. jom buat amal ramai-ramai! Smile. Tak perlu dibayar yer iklan ni. terima kasih. program ethic dorang mungkin. so rasa nak tolong promote sbb aku pun penah rasa susah conduct project mcm ni dulu. jom! jom!

note: sound system mungkin xsehebat wayang kat TGV, tapi… berkat tolong orang tu penting! Yaw!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!