Followers

Tuesday, February 1, 2011

Starlight Tears

Starlight Tears. Lagu ni dodoi aku tiap-tiap malam. aiyaaa… bukan dengan vocal sekali, tapi instrument saja. kalau dengan vocal alamat aku memang tak boleh tido langsung la. Phone name pun starlight tears. Signature pun starlight tears. ape makna dia aku pun tak tahu. OST Boys Over Flowers. Pagi bangun pun, alarm lagu ni jugak. Huahuahua. waktu boring ni lah aku pergi geledah google tu. buat-buat rajin lah kan. padahal bila suruh study, baru bukak buku, baca page pertama dah mgantok. jangan tanye kenapa aku boleh habiskan masa 24 hours depan laptop coco aku neh. aku rasa aku silap amik kos lah. patut aku amik imformation technology daripada chemical engineering.

Geledah-geledah, jumpa english version punye.. nak sedih? tak dapek ar.. ari-ari dah dengar, xjadi sedih pun. tapi sadis jugak lyricnya. wakakakakaka!~ boleh buat lagu tema ni eh pada makcik-makcik, pakcik-pakcik yang kena reject, atau hampir kena reject. lagi nak sedih. lantak kome lah. yang baca entry bole lah trus review-review sambil dengar lagu ni sampei habis.. ngee!~ (Song of The Week)

boys-over-flowers-album

BOYS OVER FLOWERS

OST Boys Over Flowers – Starlight Tears

The bright white star light shields my tears
In the warm wind, my tears fall
Can you feel it?
Quietly whispering facing you,this quivering feeling..

On a white piece of paper, I draw you
Your warm smile embraces me
Perhaps this is love?
Even though I try to close my two eyes, I can only see you

I'll be waiting for you, I will wait for you
No matter what, I won't show my painful tears
You let me know,a lie-like love
I won't let go, because it's simply you

I'm walking in the memories of being with you
My heart is brimming with tears
What should i do?
Even in my dreams, I miss you..

Please look at me, like those stars..
Can't you be in my heart?

note: Admire someone yang macam hero citer ni.. wallaaaaaa!~

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!