Followers

Saturday, February 19, 2011

.pakcik tarik kotak.

giler arghh! aku bangun awal. 4.30 pagi adalah rekod terbaik aku sem ni. selalunya 4.30 pagi baru nak tido. Permulaan yang baik. test! test! I LOVE YOU SO MUCH. semalam, masa bersiap-siap ke kelas, terdetik hati aku nak tengok ke luar tingkap, ada seorang pakcik yang agak tua umurnya, menyelongkar tong sampah besar depan umah aku. Cari kotak. ditindih-tindih kotak itu atas satu troli yang besar. hati aku mula berkata : Kesiannya pakcik tu. siapalah anak dia.

Sampah3

Sad smile kesian pakcik tu Sad smile

Moral dia, aku kena belajar bersungguh-sungguh, then one day aku harap sangat and akan pastikan, pelaburan yang mak ayah aku dah buat untuk aku daripada lahir sampai sekarang, berbaloi. Terima Kasih.

note: Rindu kat mak ayah!~ Muarhh!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!