Followers

Saturday, February 12, 2011

Release TENSION!!

Hari ni aku happy sangat-sangat walaupun aku bangun tidur je aku sedih bila dapat satu message ni. tapi tak pe, life goes on. orang kata, kalau kita mulakan hari dengan senyuman, sepanjang hari akan senyum, then bila kita mulakan hari dengan kesedihan, kita akan sedih sepanjang hari. ye aku sedih, tapi aku takkan biarkan rasa tu terus hantui aku sepanjang hari. hasilnya, aku heppi dengan kengkawan aku harini. kami semua pergi Taman Pertanian Shah Alam. Walla!~ best sebab aku dah lama tak pergi. last pergi waktu zaman sekolah-sekolah dulu. nak cycling xdapat sebab datang pon dah lambat. pukul 2 baru kuar rumah. tutup mlawat pukul 4.30 petang.

12022011177

Depan Entrance

Aku pun bangun macam cartoon la. bangun-bangun aku terus masak untuk picnic. weee!~ picnic la sangat. best! Aku prepare Chicken Stew. Kengkawan aku buat sandwich [macam nak breakfast plak]. sangat sedap bila makan waktu angin sepoi-sepoi bahasa [ayat nk metafora]. jalan-jalan naik bas dalam tu. best sangat.

12022011181

Bas comel XD

12022011209

Sempoi kan?

Dengan perut yang kenyang kami terus pergi Rumah 4 Musim tu. Excited. Sekarang waktu winter. so excited jadi lebih melampau. –5 degree celcius. untuk aku yang tak sihat ni aka batuk-batuk dan selesema, sangat tak digalakkan sebenarnya.

12022011222

SEJUKKKKKKK!!!

12022011281

Kami sangat hot walaupun tengah cold!

Dah habis jalan-jalan, posing-posing saya pun keluar. posing-posing diluar jugak. saya memang suka bergambar. huhuhuhuhu.

12022011297

Kikin In PEACE (^_^)V

12022011308

Welcome home!~

12022011314

Sweet je pose ni..

12022011329

Flower! Flower! Flower!

Letih berjalan, tgok jam dah dekat 4.30 petang pulak. lepas ni boleh jalan-jalan lagi. then, kami pun terus balik umah. letih sangat-sangat.

12022011346

Nak balik dah!!~

Lebih kurang pukul 5.30 petang, kami sampai rumah. terus terbongkang. tapi aku tak tido. syabas pada kawan-kawan aku sebab tido dengan nyenyaknya.. ekekekekekekek!~ ni lah cara aku hilangkan tension! wah! puas hati.

note: teringat kat Zacky V bila cakap pasal vacation. Hope can do this with him. Sad smile

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!