Followers

Wednesday, February 16, 2011

Selamat Ber'TEST’!! :)

Letih la.. tak cukup tidur.. adakah ini sudah bermakna yang aku semakin rajin? Oh maafkan saya lecturer ku. [mood xda sebab satu kelas kena marah secara halus aka di’saiko’ oleh lecturer mechanical design sebab tak buat kerja yang die bagi]. Ya! padan muka ya! sape suruh tak buat example tu. Ya saya rajin. sejak mencuba untuk rajin [tapi susu nesvita omega plus aku dah habis, cuma air teh je la yang menemani hari malam ku].. Tak semangat langsung. salah satu faktornya tak ada pemangkin! kehkehkeh! kalau dulu ‘in relationship’ ada je yang teman aku study sampai pagi sambil bagi semangat, sekarang study pun sorang sejak widowed ni.. agagagagagga.. ada aku kisah? I DON’T CARE.. dah berbulan aku hidup macam ni. so tak ada masalah. Yang penting, mak ayah ada. bila lost boleh call.

Jadi, waktu test ni, aku galak sungguh call mak ayah aku. nak cari semangat!!! yeah! contohi aku keh? SELAMAT BERTEST!! Wee.. Test aku dah comfirmed minggu ni.. Esok! tanggal 17 Feb 2011, test Process Safety and 18 Feb 2011 pulak test Project Management. Aku sangat suka 2 subjek yang boleh goreng-goreng ni. ehehehe. then, test Process Simulation and Modelling pada 28 Feb 2011. [Dah start skema dah!..ekekekeekkek!]. minggu depan of coz akan ada test Mechanical Design dengan Particle Technology. Selamat datang wahai test. Process Control and Instrumentation belum comfirm. Smile

My Workstation <3

Kengkawan, sila doakan saya berjaya keh! Doakan saya rajin jugak! Good Luck kawan-kawan!! Sayang semuanya.

nota.rajin: Mengantuk bila study. No no no! Bersemangatlah!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!