Followers

Saturday, April 16, 2011

Aku dah rindu~

First of all, sebelum jalan jauh dengan tajuk entry ni, aku nak ucapkan selamat ber ‘study week’ pada kengkawan UiTM aku. jangan terlebih cuti sudah la. Ok, dah study week. 1st day of study week, test terakhir, particle technology, berjaya dijawab dengan jaya. jaya ke? ahahahaha..

Well. tonight dikala orang sume dah balik, aku bertapa lagi kat Shah Alam ni. Bila difikir, disemak, dicheck, baru aku perasan yang tahun ni aku tak balik Mersing, Johor lagi.. hampir 5bulan tak balik rumah..maknanya sepanjang semester ni, tak jejak lagi aku dibumi Johor. Adoi, rindunya pada akem. My mum call last day tanya study week I balik ke tak, terpaksa hampakan harapan balik itu. Aku ni penyakit balik umah tak nak study. So aku decide balik lepas final exam je. 10hb May 2011. But paling lemah sekali balik naik bas. Adoi lagi. dah lama tak naik bas. Menci! Menci! But yang paling sedih sekali, akem dah tunggu kat umah, tanya bila aku nak balik. Aish! Kesian adik aku tu. Dah rindu kot!~

179328_1597895022440_1087945154_31303517_1951512_n

Rindu >_<

Rindu sangat kat mak, ayah and adik. After final exam, aku ada 7ari je nak spend masa dengan diorang. Then 17hb May tu dah start internship. Balik semula ke Shah Alam. Nasib la duduk rumah akak aku kat Serdang, kalau tak, habis la aku. Demam! Rindu tak sudah. at least duduk umah akak aku, ada la jugak teman! Baby Alya!

Well, pape pun, perform well masa final! Good Luck semua!

note: pelik blogging dalam malay, writing jadi straight to the point. lols

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!