Followers

Friday, July 22, 2011

Ini Jejaka Cantik! Kalau rasa dah cukup NYAH! Baca! :p

Lama dah aku menjejak group ni.. Lagu memang mantap-mantap.. Di tambah dengan gorjes kuasa dua belaka mereka-mereka semua. Bila aku tengok review MTV World Stage 2010 balik, makin gedik-gedik jari aku menaip. Yang penting aku nak komen pasal Bill Kaulitz. hah! Kalau band yang tak familiar di kalangan penjiwang-penjiwang, atau pun dancer-dancer nightclub diluar sana, mesti kompem tak kenal.

Tokio Hotel Scream Poster

Tu poster. Tak menarik sangat. Yang aku suka cakap ni, aku dah jatuh cinta kat kakak cantik ni. Sexy tu…

Giler gorjes la kakak ni. Dah macam Siti Nurhaliza celup dah!. Tahi lalat pun dah sama. Meriah-meriah. Nak di wonderkan adalah kecantikan abang kacak aka kakak seksi ni. Wah! Jom! Jom! Lai! Lai! Mesti korang-korang yang tak kenal Tokio Hotel akan ingat yang vocalist dia ni perempuan! Wow!

Aku cabar pada lelaki yang gatal nak jadi perempuan, alang-alang tukar tu, buat la macam ni. Ada identity. Ni tak, stereotype je semuanya. Huh! Benci mak tengok!~ Sakit mata..Euww..

Kalah Madonna you!!

Ni gaya Victoria Beckham pulak ke?

Jumpa aku dekat MTV World Stage 2011, I-City dengan gaya ni! <3 XD

-KaulitzTwins♥ - tom-and-bill-kaulitz photo

Ni dia kembar si Bill Kaulitz ni. Tom Kaulitz. Wait! Tgok yang lain pulak!

Nice! Euww! hahaha..

Jelas sekali, bahawa si Tom ni, version lelakinya. Rasanya la kan, waktu diorang sama-sama dalam perut, si bill tu nak jadi pompuan.patutnya yang keluar kembar lain jantina. Tapi, ok gak. At least si bill ni tak da lah gaya cakap macam pondan. huhuhuhu. Dah ghope citer pasal kucing pulak. See bukti yang sepatutnya si Bill ni pempuan adalah….

Dah aku kata dah.. Hahahahahaha…

Ok. Cukup lah tu. Masa terluang aku dah habis. Nak rest! lalalaala..

So, pada ko nyah! yang rasa ko tu cantik sangat-sangat.. Hahahahaha.. ni lagi ensem+cantik. Ko ada ke pakej macam ni nyah??? Wakakakakakaka! Sengal!

Note: Pada jejaka-jejaka pulak, kalau nk gorjez tiru lah rambut-rambut diorang. Kompem aku yang masuk minang korang nanti! Ahahahahaha!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!