Followers

Saturday, July 30, 2011

Nisa: Sama-sama kita doakan

Al-kisah...

Sementara nak tunggu Cik Nur Fatiehah servis kereta dia, aku pun gatalkan tangan menggoogle bila waktu melawat Hospital Tunku Jaafar. Seperti yang aku rancang, aku akan kesana dalam beberapa jam lagi untuk melawat adik kepada Nur Hanisah Mohd Sohaimi yang dimasukkan ke dalam wad sebab koma hampir beberapa hari. Accident.. Aku nak tanye banyak-banyak dalam telepon macam tak best. Jadi aku decide, wat ever it is, aku akan ke sana jugak ari ni. I knew that she really needs me and her friends.

Mungkin adik dia yang penah study kat Mesir dulu. Ni pun aku tak banyak tanye, sebab kurang manis. kalau nak tanye biar depan-depan. Aku tahu die tengah down sekarang.

.pada sape yang tak kenal, ni nisa.

Ni lah guna kawan. Bila dia rasa susah, kita datang tolong bantu. even contribution kita tu tak banyak atau tak berbekas langsung, at least ada sesuatu yang kita boleh buat dan lega kan hati dia. Pape pun kawan-kawan, sama-samalah aku mintak, kita doakan adik nisa sedar daripada koma, and selamat semuanya. Amin..

Note: Pada sapa yang rasa nak follow aku pergi melawat, pm aku.. yang ada no hp aku, msg la terus.. Nisa mesti hepi bila kawan-kawan ramai yang prihatin pada dia. Mekaseh.

2 comments:

  1. adik dia syafiq tu ker? eh, syafiq ea name dia? koma ?! ko kirim salam nisa sume n ckp aku doakan adik die selamat k.. dtg sana xdpt kot..

    ReplyDelete
  2. tak pe..tak dapat datang. aku dah cakap sume kawan-kawan kirim salam. A'ah..adik die yg syafiq tu..koma lagi sekarang.. if rasa nk datang lawat gtau la nisa.kita sama2 doa je k

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!