Followers

Saturday, October 15, 2011

iSteve VS iSomalia

Hai.. Sihatkah anda semua? Cik Kikin sihat alhamdullillah cuma hidup ni makin bizi setelah peristiwa semalam berlaku, yang mana buat cik Kikin tak boleh nak rehat langsung. Semuanya pasal Design Project. Tak apa, small matter tu.. Boleh siap!

Mengenang kesibukan ni, berhenti sebentar untuk mengenang apa yang berlaku kat dunia. Tak perlu cik Kikin nak terangkan lebih-lebih. Kadang-kadang kita lupa dengan saham akhirat kita. Percayalah yang kita akan senang untuk melakukannya.. Murah rezeki.. Aminnn..Figure 1 indicates the things that people always missed! [Hahahaha.. skema siot!]

Source: The Green Engineer

Figure 1: The Things that people always missed!

Ok, nothing serious but actually serious.. Come on guys.. Lets do some charity~ ;)

Orang ramai atau syarikat yang ingin menderma boleh menghulurkan sumbangan masing-masing menerusi akaun Maybank 514105-320757 atau datang sendiri ke Bahagian Kewangan NSTP di 31, Jalan Riong, 59100 Bangsar, Kuala Lumpur atau menghantar cek atas nama The New Straits Times Press (M) Bhd, dengan menulis Tabung Bencana NSTP-Media Prima di belakang cek. Maklumat lanjut tabung

Pengarah Eksekutif Operasi Berita dan Editorial Media Prima, Datuk Ahmad A Talib, berkata pihaknya juga akan bergabung tenaga dengan Yayasan Keamanan Perdana Global (PGPF) dan MERCY Malaysia untuk mengumpul sebanyak mungkin dana bagi membantu mangsa kebuluran di Somalia.

tabung mangsa kebururan somalia

Source: Berita Harian

[Read More]

Note: Ini kita namakan investment untuk akhirat.. iphone, macbook, ipod mahal-mahal boleh beli.. Melabur ke sini tak salah kan? Cik Kikin dah jalankan  tanggungjawab.. Lets peeps!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!