Followers

Friday, February 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!

Assalamualaikum..

Ini adalah segmen MAK DARA.. Click! Click! kalau nak join.. Tapikan baca dulu sampai habis Kikin tulis.. :)

Ok, blog ni dibuat pada 24 Oktober 2010.. Dah setahun beberapa bulan.. Tapi tengok follower pun tak ramai kan? So, click la follow kalau suka, tak paksa..

Sebab?

Cik Kikin ni student, busy, tak banyak masa depan lappy.. Kena buat design lah, thesis lah, assignment lah! Beruntungla sapa yang cik Kikin follow, bila tak busy, baru seronok nak baca orang lain punya blog..

Blog ni banyak pasal saya, study, and ape-ape benda lah yang rasanya nak diconteng kat sini sebab blog ni saya punya.. :)

Jom la join MAK DARA punya segmen ni.. Huhu.. :)

18 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama
    salam perkenalan
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  3. Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. sye dari segmen yg same... da follow sinieh...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

    ReplyDelete
  5. tak sempat join segmen ni tp tetap dtg kasi up traffik

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tak sempat join segmen ni tp tetap dtg kasi up traffik

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

    ReplyDelete
  9. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. haiii .. wieya datang nak naikan traffik blog . dari segmen yang sama jugak .. hihi ..follow sekali ..

    ReplyDelete
  11. hye,errah dtg n follow..from segmen yg sama.salam perkenalan

    ReplyDelete
  12. upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. Hi, awyn visit blog rocker ni. Hehe up traffic awk dear :)

    ReplyDelete
  14. mlAwat dari segmEn yAng sama...dA follow cni :)

    ReplyDelete
  15. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  16. slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!