Followers

Friday, February 17, 2012

Saya Budak Baru Belajar

Euwwww..

Tajuknya kau.. Dah la dah nak grad degree, ada hati kata budak baru belajar.. Yela kan, budak baru belajar kereta! Hahaahha! Selama ni bawak kete bersama lesen terbang.. Lesen betul baru nak amik.. Oh, sedar diri ni nak habis belajar lalu mahu kerja, lalu mahu beli kereta atas nama sendiri, adoiyai.. Memang malas!

OK, dah daftar tadi, esok terus gi ceramah KPP.. Hamik ko!

Akak tu tanya, bila nak start..?

ESOK KAK! [Semangat betul aku!]..

IMG 

Tengok esok jadi apa? Alahai, cik Kikin no hal lah dengar ceramah ni.. Dah biasa duduk dalam bilik kuliah yang boring tu.. [Cakap besar siot!].. Tengok nanti tidur tak tidur.. Untung-untung dapat cikgu yang misai melenting, baru segar mata.. Oh! AMINNNNNNNN…

5 comments:

  1. selamat mendengar ceramah kpp ye..mmg mengantuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ci ci cinnamon.. ^_^..
      Takpe! duduk depan cikgu tak ngantok.. *konon komited.. ahahah

      Delete
  2. KALAU MCM TU SELAMAT BERKURSUS..*__*

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!