Followers

Tuesday, March 6, 2012

Avenged Sevenfold TuneTalk Ticket in My Hand! ^_^

Hai! Hai! Hai!

Reader!.. Tengok tajuk entry je dah mengambarkan keseronokan tersebut..

Ni adalah antara concert yang paling di idam-idam kan sejak zaman sekolah lagi.. Adohai, SERONOK! :)

mms_img24710

Duduk dekat TuneTalk Zone, row paling depan dengan harapan dapat hug-hug Synyster Gates.. Muahahahaha! Kidding!

Going to Surf beach with my lovely friend.. Amirul Faiz! Dating berdua je ok.. Hahaha.. Ada yang nak follow? Sure la.. Ramai lagi membe sebenarnya.. Huhuhuhu!! ^_^

Note: Dah lama tak pergi concert, last sekali masa MTV World Stages 2011..

11 comments:

  1. Amboiii ! Nak duduk yang paling depan sekali je ehh? :D Hm, nt kirim salam dekat synyster taww ;)

    ReplyDelete
  2. nak tanya,, kalu sy nak beli tiket yg pling dpn skali tu cmna ek?? sbb sy bkn tunetalk subscriber

    -kid-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun bukan Tunetalk subscriber.. thats y harga ticket RM239.. Kalo Tunetalk subscriber sure dapat harga RM210 waktu presale 25/2 haritu.. Tunetalk Zone means yang front row and paling dekat dengan stage aka paling special.. harga pon special.. Haha.. kalo concert lain panggil VIP Zone.. Since Tunetalk die punye sponsor.. Jadi, die letak la Tunetalk Zone.. Gila mana2 outlet rock corner, victoria music and the guitar store.. beli.. Then harga sekarang sure RM298.. no discount dah after 4th March.. :)

      Delete
    2. owh tq 4 da info...tp,, dkt suma guitar store ka ada jual tiket tu? atwpon hanya mna2 guitar store yg trpilih shja?

      -kid-

      Delete
    3. Check out this link for the ticket info:

      http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/03/ticket-for-sale-avenged-sevenfold-live.html

      Ada info pasal price, and outlet sekali..

      *'the guitar store' tu nama kedai.. check outlet die yang mana ada provide ticket.. :)

      Delete
    4. owh oke tq! =)

      -kid-

      Delete
  3. hey, do you need to fill in the info (IC, name, address etc.) now or during the concert??

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm still not so sure.. I can see the blank form at the right of the ticket.. So.. Not so sure.. I think so.. now or during the concert still the same.. But to be realistic, I think too that we have to fill it.. If not, why they put the form of info.. :)

      Delete

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!