Followers

Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Hai! Hai! Hai! Reader!

Malam tadi mimpi best giler! Ehemm.. Ape tak nye, travelling dengan orang yang diSUKA.. Hahah! Gila! *Thinking too much, Tak pun chatting sebelum tidur.. LOL.. Jadi bangun pagi ni mood baikkkkkk punye, bukak je ada segmen ni.. LOL! *Susah benar nak update blog bila dah start kelas ni.. –_-‘

BEN ASHAARI

Cantik tak blog Kikin? Ngeee… Tak cantik ke?? –_-‘

Ok, cepat kritik blog ni.. :))

Join sekali lah : Click gambar atas tu..

11 comments:

  1. Blog awak ok cuma byk sgt widget la.. Perlu kurangkan. Itu saja.

    Dari segmen sama... Jemput kritik...
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan...
    Mula2 skali nk cakap...KENAPALAH BLOG NI AWK NI SWEETSSS SGT....PINKY ROCKER...

    Sila la berkunjung di blog sy, TQ....
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. blog ni ok Nice.. tapi saya rasa bunga ros ni tak perlu kot hehe

    jom gi blog saya
    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  5. ha.. teringat widget burung hantu CA dulu

    mmm..mcm pening skit la tgk blog ni.. mungkin perlu dikemaskan lagi. xperlu terlalu bnyk sgt widget. nanti berat loading

    jom kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. From the same segmen.

    kritikan: tak perlu letak kelopak bunga jatuh jatuh ni sebab agak terganggu pembacaan

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. blog macam serabut sikit..buang apa yang tak perlu..okayy..btw..keep on blogging...

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. singgh dri segmen bro otai..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    blog ni dah cantik..:D
    cuma lebarkan sikit kat bahagian entry..:D
    kalau blh buang lh buang ros tu dan buat dua kolum
    utk bloglist n blog archive buatlah sroll bar msti nmpk kemas..:D

    ReplyDelete
  9. singgah ,, dari segmen abg BEN ..
    widget tu perlu bunag apa yang tak penting sbb nmpak agk serabut ,, maaf ye , sy sekadar bg pndapat sahaje...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. blog ok.. tapi bnda yang berguguran ni nampak mengganggu.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau..

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!