Followers

Monday, December 3, 2012

MSc Chemical Engineering by Research


Holla… Reader..
Wah.. about 3 month tak update blog terasa lain bila menaip.. Well said.. tak ada apa yang berubah kalau nak compare dengan 3 bulan yang lepas.. Dan saya masih lagi seorang pelajar.. 

OFFICIALLY REGISTERED;
omey je kad matrik.. :P
MASTER OF SCIENCE (CHEMICAL ENGINEERING) BY RESEARCH

Alhamdulillah, Praise to ALLAH.. Bersyukur.. sebab hati saya masih kuat setelah macam-macam yang jadi sepanjang belajar.. Dan kali ni saya di beri peluang sekali lagi untuk terus menuntut ilmu..

So, pada siapa yang rasa dia dah give up nak study, satu benda je yang kita kena ingat, hidup ni sebenarnya kita belajar and tak akan berhenti belajar.. 


No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!