Followers

Wednesday, March 6, 2013

Lambakan Duit di bulan Mac!

Assalamualaikum ...

Bercuti berehat daripada menulis kerana sakit lalu doktor gila itu kata aku semakin tertekan. Mungkin kerana eksperimen itu. Ye, masih melakukan eksperimen dadah itu supaya dadah tersebut menjadi lagi power untuk ditelan. Kos aka Course yang dulunya aku dengar sangat mahal untuk di ikuti kini menjadi nightmare pada kehidupan! Oh! Aku join particle group ke? Dan itu lah terjadinya dadah-dadah yang bergelimpangan didalam lab lalu ku sedut hari-hari. Uhuuukkss! (batuk gedik sambil pakai mask).. Kira dah merewang la kan  ceritanya?

Al-kisah....

Bulan ni kira saya seorang fakir ya.. Sangat miskin.. Di tambah dengan gaji research assistant aku yang tak dibayar lagi oleh pejabat bendahari UiTM. Ada yang ngate, keje gomen lambat sikit.. Gegor kampus karang nanti.. Macam mana la student nak excellent kalau gaji tak dapat. Tolong la maksima kan, optimumkan, perkasakan servis anda! tolong! tolong!

Fakirnya episod bulan ni adalah kerana yuran yang beribu-riban kena bayar sementara nak tunggu MyBrain15 cover yuran (Alhamdulillah), dan fakirnya bila sebuah Galaxy Tab ditangan nanti.. Deng! 

Lambakan duit? Tak mungkin sebab aku ada cara macam mane nak habis kan! Hahahaha!

notatakikhlas: Nak beli buku Nicholas Spark lagi.. :-(

Love,


No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving a comment. If you have a question, I can get back to you so much quicker and easier if you email me...my address is on my sidebar. Thanks! And Remember.. BE NICE!